The Techno Debbi - Nothing Works Better Than An Debbi.

Underhållning för en sjukling

Underhållning för en sjukling
Nu har jag varit sjuk i snart två och en halv vecka. Helt förfärligt är det kan jag säga! Jag är så otroligt uttråkad. Jag har verkligen mått så dåligt att jag inte ens har orkat träffa en enda person. Bara legat däckad i sängen och kollat på massa serier. Enda gången jag gått upp är ju egentligen för att gå på toa eller för att ta emot pizzan från pizzabudet. Tragiskt jag vet. Dock är jag väldigt lycklig över att jag hittade en pizzeria som kör ut pizzan. Jag måste redan vara deras bästa kund.Har nog snart testat alla deras pizzor också!

Nu har jag i alla fall hittat något att göra när jag ligger här, döende. Jag kollar på inredning online! Hittills har jag råkat beställa hem typ 6 nya prydnadskuddar hehe. Men dom var så sjukt fina så jag var helt enkelt tvungen att klicka hem dom, dom var olika nyanser av mörkgrönt och grått med superfina glittrig brodyraktiga detaljer som jag verkligen, verkligen gillade och dom kommer passa perfekt in i mitt vardagsrum. Jag har också hittat lite annat som jag tänker klicka hem, bland annat ett par jättefina ljusstakar som kommer få sitta på köksbordet! Lite nya filtar kommer nog att få komma hem hit också faktiskt. Detta blev ju helt kart två dyra veckor med pizza varje dag och massa ny inredning. Men det kan det ju vara värt. Jag tänker att när jag blir frisk så kommer jag ju aldrig vilja äta pizza igen, någonsin. Och jag kommer inte behöva köpa någon ny inredning heller eftersom att jag redan har allt. Så jag ser detta som att jag nästan faktiskt sparar pengar? Ja det tycker jag.  Smart va? Jag är nog rätt bra på att se det positiva ändå haha.