The Techno Debbi - Nothing Works Better Than An Debbi.

Planera viktigaste dagen!

När det kommer till att planera den viktigaste dagen som finns så kanske man känner att man inte riktigt vet hur man skall gå till väga, eller hur? DÅ är det ju så fiffigt att det finns något som kallas för wedding planner i Stockholm. Man kanske tror att detta mer handlar om något som kanske inte kan uppnås och då kanske man känner sig lite otillräcklig. Men i själva verket så handlar det inte om det. Nej, man skall gran försöka få till det som kan göras och det handlar ofta om att kunna få till mer saker för alla andra och att den dagen som man väntat på så länge verkligen kan bli som man önskar. Jag känner att det är värt att lägga ned lite stålar på att ta in en sådan person som kan avlasta lite och som har erfarenhet i detta som handlar om något mer för alla andra, något som jag gillar och vill få till med. Men om man inte känner att detta kan göras så kanske man ändå kan se till att göra fler saker för alla andra.

Perfekta bröllop för sagorna

Om man inte har sagor för alla så kanske man ändå kan se till att göra saker för andra mer och mer, eller hur? Ja, det handlar om att kunna få till detta på ett bra sätt så att alla trivs och vet vad som skall utföras. Men om man inte känner att detta kan åstadkommas så kanske man ändå kan göra mer saker för alla andra, vilket jag anser är en bra ide med. Men om man inte känner att detta är uppnåeligt så kan man ändå se till att få fler saker samtidigt som man använder sig av sina nära och kära som säkert vill hjälpa till med allt.