The Techno Debbi - Nothing Works Better Than An Debbi.

Smarta uppköp

Har ni på gång ett uppköp där det hela inte riktigt verkar gå så smidigt som ni vill? Ja då kan man känna sig lite pressad och kanske känner man att man inte riktigt bara klarar av detta själv. Men om man får till något enklare så kan man också känna som så att man faktiskt får till detta med en bra ide med. Ja, man får gärna komma runt denna problematik och samtidigt kunna göra lite andra saker samtidigt. Så om man känner att man kan göra något så kan man faktiskt få till detta med en bra ide och därigenom kan man också klara av att göra det där smarta uppköpet som är så viktigt. Men jag tror ändå att man kan göra lite andra saker och sedan bara känna efter att man får till den där bra upplevelsen när man gör allt annat. Ja, få gärna till detta och gör lite mer saker så kan man verkligen njuta efter att göra annat med.

Bra upphandlingar

Om man kan göra en upphandling eller ett uppköp som verkligen är viktigt så kan man se till att göra lite annat för alla andra. Ja, det handlar om att klara av vardagen och att se till att det hela verkligen går med. Så då får man gärna se till att göra lite annat för att också känna att det hela fungerar på precis samma sätt. Men om man inte klarar av detta så kan man ändå se till att göra lite annat och samtidigt också se sig om för att få till lite andra saker med. Detta kan leda til att ens aktivitet expanderar och att man också klarar av mer saker för alla som är med i spelet. Men det innebär också att man klarar av lite fler saker när man handlar.